Tack gode Gud för ännu ett under! !

Jag har i min något nyupptäckta enfald ansett att vårt land saknar tro och vilken dårskap det ligger i den villfarelsen. Självklart finns här tro så att det svämmar över! Det är tron på en god Gud och att han sände sin enfödde son Jesus som ett försoningsoffer mellan människan och honom själv som svensken verkar ha svårt att vilja tro på!

Annars tror man både på tomtar, troll, astrologi, pornografi, hälsoindustrin, makt, pengar, och listan kan bli hur lång som helst på allt man sätter någon slags förtröstan till.

Förr besvärade det mig att jag fick konstiga miner från en del när jag berättade om min tro när någon frågade! Numera står jag för den och det jag tror på. Det är t o m så att jag tröttnat på att nästan be om ursäkt för min tro medans andra på intet sätt gör så med sina egna.

Vuxna människor som super sig fulla och ikläder sig halsdukar och tröjor med fotbollsklubbars namn på skäms inte ett dugg. De visar ju bara "vem de håller på". Deras tro på laget håller de inte inne med ett dugg, tvärtom. Några är t o m beredda på att slåss för att visa sin överlåtelse!

Jag slåss inte! Åtminstone inte fysiskt. Däremot finns det en andlig kamp att utkämpa varje dag som är angenäm eftersom den för mig närmare målet och slutdestinationen, himlen!

Härom dagen såg jag en slags syn framför mig. Det var ett kuvert och i det låg en utbetalning på beloppet 3 000:-. Jag kände mig lugn på insidan då jag förut fått många såna här "uppenbarelser" innan de ägt rum. Och ändå känner jag mig ödmjukt tacksam och mycket glad när synen idag blev till fysisk verklighet!

Min äldsta dotter som sen barnsben sett hur mirakelöst Gud hjälpt oss tusentals gånger tittade på mig idag med blanka ögon och t o m hon har nu äntligen insett att vi ALLTID i alla lägen kan lita på Gud. Hur många kan säga så om den eller det de tror på!?

Tack gode Gud för din godhet och nåd!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0